Ovako smo počeli - više od škole

 

 

 

Fitness = zdrav, jak, spreman, u formi!

"Fitness" je zvaničan naziv sportskog kluba. U širem smislu reči "Fitness" predstavlja svetski pokret zdravlja. To je reč engleskog porekla i označava: sposoban, zdrav, snažan, uporan, energičan, temperamentan, istrajan. Zapravo, to su identični zahtevi i kriterijumi za selektiranje i treniranje u klubu, pa otuda i taj naziv. Sa druge strane, uključivanjem deteta u Sportski klub Fitness, ono postaje i član pokreta zdravlja!

 

 


Klub:


Mr Aleksandar Milošević, prof.

 

Oni su osnivači i vizionari škole fudbala.

Znali smo da nauka i struka uporedo sa vaspitanjem moraju dati dobre rezultate i nismo se prevarili. Hteli smo da u fudbal uđemo kao profesori sa jednog višeg i odgovornijeg nivoa, ali sa mnogo većim zahtevima od pobede u jednoj utakmici. Cilj nam je bio da stvorimo vrhunske fudbalere, snažnog karaktera, svestrane i slobodne ličnosti.

U DILEMI DA LI ĆEMO PRAVITI REZULTATE ILI IGRAČE, OPREDELILI SMO SE ZA IGRAČE!

Dr sci Voja Milosavljević


Prošlo je dvadeset šest godina od kada su zaljubljenici u sport Saša i Voja došli na ideju da klincima iz svog komšiluka, umesto poljančeta i ulice ponude stručnu pomoć, fudbalski teren i ozbiljan rad. Drugim rečima da nauku i svoje znanje stave u službu dečjih maštanja o velikanima fudbala i lopti, najlepšoj igrački daju novu dimenziju i smisao.

I uspeli su. Sportski klub Fitness iznedrio je generacije fudbalskih zvezda.

O ŠKOLI FUDBALA SE ŠAPUĆE

Profesor razredne nastave

Dejan Dimitrijević


Odrastao takoreći u učionici, jer su mu oba roditelja bili učitelji. Genetski je vezan za rad sa decom i to mu je prva ljubav. Druga je vezana za fudbal od najranijeg detinjstva. Obe ljubavi je pronašao u Fitness – u, kome je ostao veran i u lepim i u lošim trenutcima. Dugo se bavio fudbalom i aktivno igrao, ali kada su ga Saša i Voja pozvali da radi u Fitness – u, znao je da to ne sme da propusti i zato je sve svoje slobodno vreme posvetio radu sa mladim fudbalerima. Fudbal za decu nije samo razonoda i igra već i obaveza koju su sami odabrali. Roditeljima se sviđa organizacija rada, druženje i temeljan pedagoški rad. Iako dopunski rad traži dosta odricanja, najveće zadovoljstvo je videti srećnu decu i njihove roditelje. Škola fudbala "Fitness" ima ozbiljnu koncepciju sa zadatim okvirima bez improvizacije.

Đorđe Radenković

Profesor fizičkog vaspitanja
UEFA - "B" licenca

Slobodan Stefanović

Vaspitač predškolskog vaspitanja i obrazovanja

Danijela Dimitrijević

Profesor razredne nastave

Aleksandra Milošević

Predavač engleskog jezika